Showcase Codarts 2012
Showcase Codarts 2012

press to zoom
DSC_4638_edited.jpg
DSC_4638_edited.jpg

press to zoom
Fotoshoot Codarts
Fotoshoot Codarts

© Jan Jelle de Boer

press to zoom
1/6
WELKOM

Welkom op mijn site. Hier vind je informatie over mij en bedrijf Music in Boxes. Het doel van mijn bedrijf is om muziek & theater op zoveel mogelijk toegankelijke plaatsen te brengen. Of het nu een workshop is tijdens een kunstfair, een musical in een theater, een a-capellakoor tijdens de opening van een nieuw bedrijf of een kindervoorstelling tijdens een kerstdiner; muziek & theater brengt mensen samen en zorgt dat er uiting wordt gegeven aan datgene wat ons bezig houdt. Op welke manieren ik het bovenstaande wil bereiken kun je allemaal terug vinden op deze site. Veel plezier en bedankt voor de interesse!

Nieuws!

Mamma mia, Casa de Papel en de Tweeling

5 AUGUSTUS 2021 - Na 2 hele rare corona-seizoenen hebben de leerlingen van Pitboel Artschool en TOPVeldhoven toch eindelijk weer hun voorstellingen op de planken gezet! En dat betekent dat het weer tijd is voor nieuwe audities! Bij Pitboel Artschool regisseert Evelien aankomend seizoen 2 producties, namelijk: een bewerking van Mamma Mia én een nieuwe muziektheatervoorstelling gebaseerd op de populaire netflix-serie Casa de Papel! Bij TOPVeldhoven wordt er dit seizoen gewerkt aan een eigen versie van de Tweeling. Een prachtig oorlogsverhaal gebaseerd op het boek en de film. Aanmelden kan via https://www.topveldhoven.com/ en via https://artschool.pitboel.nl/inschrijven-bij-pitboel-art-school/.

Ook kun je je op beide sites aanmelden voor lesklassen, als je je eerst nog een jaartje wilt voorbereiden op de audities of als je gewoon liever niet in een grote productie wilt staan. 

218311174_951365845411535_5361193330628369800_n.jpg
Aanmelden voor nieuwe productieklassen nu mogelijk!
Wegens Corona voorstellingen uitgesteld!

16 APRIL 2020 - De voorstellingen die dit jaar door TOPVeldhoven (Liefde is Alles) en door het Pitboel Theater (Op de rails en Please like me) gespeeld zouden worden zijn uitgesteld. De repetities zijn voorlopig ook opgeschort. We wachten de adviezen af van de overheid.

Dit jaar: Tijdloos, Oorlogsbrieven & Pirates

 

1 NOV 2018 - Dit jaar regisseert Evelien weer 3 musicalproducties. Bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek werken de talenten van 12 t/m 15 jaar aan Tijdloos, gebaseerd op het boek 'Momo en de Tijdspaarders'. De productiegroep van 15+ werkt aan Oorlogsbrieven. Dit wordt een montagevoorstelling. Bij TOPVeldhoven staat Pirates op de planning. Een vrije bewerking van de films Pirates of the Caribean. De audities zijn al geweest, maar voor Oorlogsbrieven is het de komende maand nog mogelijk om in te stromen. 

Quick_select_tryout-21.jpg
Untitled
Opname Timeless door TOPVeldhoven helemaal op youtube!

 

1 NOV 2018 - In juli speelde TOPVeldhoven de musical Timeless in Theater de Schalm. Het stuk is door Evelien geschreven en geïnspireerd op het boek 'Momo en de Tijdspaarders'. 

Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=-97gFB81emM&t=1140s

 

 

Repetities nieuwe musical in volle gang!

23 OKT 2017 - Ook dit jaar regisseert Evelien weer op 2 plaatsen een nieuwe musical. Bij Theaterschool Westelijke Mijnstreek wordt er gewerkt aan SpellBlock. Deze zal worden gespeeld op 4, 6, 7 en 8 juli 2018. SpellBlock is geïnspireerd door Once Upon a Time en The SpellBlock Tango en gaat over vooroordelen en discriminatie. TOPVeldhoven speelt dit jaar op 30 juni en 1 juli de nieuwe musical Tijdloos. Deze voorstelling is een moderne mythe over het gebrek aan tijd en alle stress die dat met zich mee brengt. 

Kaartverkoop voor @The Games is begonnnen!!

 

9 MEI - Op 16 en 17 juli gaat het gebeuren. Dan speelt TOP Veldhoven de spannende musical @The Games! Het hele jaar is er hard gewerkt aan de zang, de dansen, de scènes, maar natuurlijk ook aan geweldige kostuums en decors. Docenten Evelien, Jasmijn en Maarten hebben het geluk om te mogen werken met een groep supertalenten, dus mis het niet!!! 

 

Kaarten zijn te kopen via: http://deschalm.com/programma/top-veldhoven/

Mis ook niet het geweldige promofilmpje!!:  https://www.youtube.com/watch?v=vGTjVZufcWI

 

 

Toekantalent geeft grote show op 4 juni!!!

 

9 MEI - Op 4 juni is het zover! De Grote Show van Toekantalent. Na de super leuke optredens in januari zijn de talenten nu klaar voor een groter podium. Samen met de dansleerlingen van het Van der ValkSporter geven zij een daverende show op het podium van het Trevianum in Sittard. Kaarten te koop bij het Sportcenter (Van der Valk - Stein-Urmond)!

 

Eerste voorstellingen Toekantalent!!

 

27 JANUARI - Vorige week was het zover. De eerste voorstellingen van de ToekanTalenten onder leiding van Evelien. De MusicalTalenten en de TheaterTalenten hadden ieder hun eigen versie van een DierenSprookje gemaakt. Ze waren natuurlijk super zenuwachtig, maar het resultaat mocht er zijn en in juni gaan we voor een grotere zaal!!!

 

 

TOPVeldhoven speelt dit jaar Hungergames, the musical!

 

Op 11 en 12 juli stond TOP te schitteren met de musical Glee, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor het volgende project alweer in volle gang! Evelien schrijft het script voor een nieuwe musical op basis van de film 'The Hungergames'. In september zijn de auditie voor de nieuwe cast. Aanmeldingen stromen binnen dus het belooft een pittige auditie te worden. Maar daarom is er komend jaar, naast de productiegroep ook een les groep voor leerlingen die zich nog verder willen ontwikkelen voor ze aan de productiegroep mee kunnen doen!

Zang en spel voor de productiegroep is een handen van Evelien en de danslessen worden door Jasmijn Grooten verzorgd. De lesgroep heeft een andere docent en repeteerd net als de productiegroep op donderdagavond. 

 

Kijk voor meer informatie en foto's van de vorige voorstellingen op:

www.topveldhoven.nl

 

Music in Boxes opent haar deuren in Hotel Stein-Urmond, onder de naam ToekanTalent!

 

Vanaf volgend schooljaar gaat Evelien lesgeven binnen de muren van Hotel Stein-Urmond. In samenwerking met het Fitness Center gaat ze daar zangles, theaterles, musicalles en pianoles verzorgen. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Stuur dan even een mailtje naar info@evelienluiten.nl en kijk op de website: https://www.hotelstein.nl/faciliteiten/van-der-valk-muziek-theater !!

 

 

 

Music in Boxes verhuist naar Munstergeleen

 

Wegens een verhuizing van Evelien is Music in boxes vanaf november gevestigd in Munstergeleen (Zuid-Limburg) i.p.v. in Eindhoven. Evelien blijft nog wel lesgeven bij TOPVeldhoven en bij MijnMuziekles, maar voor privé zanglessen kunnen nieuwe leerlingen alleen nog in Munstergeleen terecht!

 

Evelien wekelijks in de bar van Van der Valk Hotel Stein-Urmond

 

Sinds september 2014 is Evelien bijna iedere zaterdag te zien in de bar van Van der Valk Hotel Stein-Urmond. Ze zingt daar heerlijke achtergrondmuziek en daarbij begeleidt ze zichtzelf op piano. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen hotelgasten én andere geïnsteresseerden van Live muziek.