DOCENT SPEL EN ZANG

Tijdens de opleiding Muziektheater is Evelien gespecialiseerd in zowel spel als zang. Dat gecombineerd met haar grote passie voor lesgeven, is zij actief als docent in beide richtingen.

Maar ook al vóór haar opleiding gaf ze les op basisscholen waar ze diverse basisschoolmusicals regisseerde. Tijdens haar opleiding gaf ze zanglessen en auditietrainingen aan jongeren en volwassenen. Daarnaast volgde ze een minor muziekeducatie om zich verder te specialiseren in het lesgeven.

Hieronder een overzicht van de privé-lessen die zij te bieden heeft. Lessen zijn voor iedereen. Of je nu gewoon lekker bezig wilt zijn of je professioneel wilt scholen. Evelien past haar lessen aan op jouw niveau. Evelien vindt daarbij het resultaat net zo belangrijk als de weg ernaar toe. Als je plezier houdt in het zingen of spelen en gemotiveerd bent om verder te komen, zul je het meeste leren!

 

Evelien is sinds 2014 woonachtig in Zuid-Limburg. Lessen zullen dan ook met name in die regio plaatsvinden.

ZANGLES

AUDITIETRAINING

PIANOLES (BEGINNERS)

Evelien geeft deels les vanuit de EVT. Dat is een zangmethode die tegenwoordig erg populair is, omdat het, met zijn wetenschappelijke achtergrond, veel dingen helder kan verwoorden. We bepalen samen of deze methode voor jou werkt en wat voor materiaal je daarmee wilt gaan zingen.

*     Techniek en interpretatie 

*     Vergroten muzikaliteit    

*     Pop en musicalrepertoire

*     Prijs: 23,50 per les van 45 minLestijden worden in overleg met de leerling iedere week afgesproken, zodat je ook in drukke tijden nooit een les hoeft te missen. 

Let op! Deze prijzen zijn exclusief BTW, voor leerlingen vanaf 21 jaar komt er 21% BTW bij.

Mail voor een GRATIS PROEFLES

We bepalen samen wat je nodig hebt ter voorbereiding op je auditie. Voorbeelden zijn: Zangtechniek, performance, geschikt materiaal vinden, muziektheorie, solfège, monoloog  enz.

 

 

*     Auditie voorbereiden voor

       muziektheater, toneelschool

       of conservatorium zang

*     Prijs: 23,50 per les van 45 min

 

Lestijden worden in overleg met de leerling iedere week afgesproken, zodat je ook in drukke tijden nooit een les hoeft te missen.

 

Let op! Deze prijzen zijn exclusief BTW, voor leerlingen vanaf 21 jaar komt er 21% BTW bij.


Mail voor een GRATIS PROEFLES

 

 

Sinds 2013 geeft Evelien ook pianoles aan beginners. Super fijn als je piano een tijdje uit wil proberen, maar nog niet vast wil zitten aan een abonnement van de muziekschool. Je leert de basis van notenlezen, akkoorden en natuurlijk een heleboel leuke liedjes!

 

 

*     Pianoles zonder abonnement

*     Iedere week of om de week

*     Prijs: 16 euro per les van 30 minLestijden worden in overleg met de leerling iedere week afgesproken, zodat je ook in drukke tijden nooit een les hoeft te missen.

Let op! Deze prijzen zijn exclusief BTW, voor leerlingen vanaf 21 jaar komt er 21% BTW bij.


Mail voor een GRATIS PROEFLES

 

Privelessen van Evelien vinden plaats in Munstergeleen of voor een meerprijs bij u thuis.
Ook geeft Evelien les bij ToekanTalent, muziek en theaterschool in Urmond (zang,
 en piano), Pitboel Artschool (voorheen Theaterschool Westelijke Mijnstreek) (musical) en verzorgt ze de regie en zangcoaching bij TOPVeldhoven.